OVER ONS


Wij zijn Marjan van Dongen, Rianne de Mos en Suzanne Pepping. Een bevlogen en enthousiast trio dat elkaar goed aanvult. Rianne en Marjan kennen elkaar al jaren, omdat ze zussen zijn. Toen zij Suzanne ontmoette voelde het alsof er een derde zus aansloot. Wat een herkenning!

Alle drie zijn ze geïnteresseerd in het leven: Hoe werkt het? Wat maakt dat iemand doet wat hij/zij doet? Hoe ben je jezelf in de wereld?   


Ze houden alle drie van het leven met alles erop en eraan. Maken het graag gezellig én gaan een diepgaand gesprek niet uit de weg. Met alles wat ze hebben meegemaakt, geleerd en ontdekt creëren ze graag impactvolle dagen. Dat hiervoor niet alleen een sterk programma nodig is, weten ze als geen ander. Daarom werken ze op een plek waar ze de sfeer, de setting, de inhoud en het eten kunnen faciliteren. Zodat alles klopt, iedereen kan zijn wie hij of zij is én vol overgave kan deelnemen.


De Welkom-Terug-Op-Kantoor-Dag is een initiatief dat voortkomt uit de omstandigheden waarin we ons collectief bevinden. Suzanne, Rianne en Marjan bieden ook programma's op maat die helemaal toegespits zijn op de wensen en/of vraagstukken van individuele teams en groepen. Het expertisegebied van dit trio is Verandering, Samenwerking & Werkplezier.


SUZANNE PEPPING


Suzanne is expert in verandering. Met aandacht en een bak ervaring, begeleidt ze mensen en organisaties in veranderprocessen. Als bedrijfswetenschapper en veranderkundige is ze gefascineerd door het momentum waarop mensen en teams in een voorwaartse flow komen en begeleidt hen daar naartoe. Haar expertise zet ze in om dat wat wil ontstaan, ook te laten ontstaan. En dus om de kwaliteiten in teams complementair te laten zijn. Suzanne neemt je mee in een ervaring, waarin je ontdekt wat de subtiele krachten zijn die het succes van jezelf en je team bepalen.

MARJAN VAN DONGEN


Marjan weet als geen ander wat klantbeleving betekent. Ze ziet mensen, begrijpt hun verhaal en weet wanneer inhoud en vorm met elkaar ‘kloppen’. Daarom heeft ze een succesvol bedrijf kunnen opbouwen, won ze de ‘RABO-startup van het jaar’ award en begeleidt ze ondernemers om met hun product of dienst de juiste mensen te bereiken.

Marjan is nieuwsgierig naar hoe de wereld in elkaar zit. Ze wil weten wat jij doet, met jouw team. En kan feilloos aanwijzen waar je elkaar en je klanten nog gerichter kunt bedienen. Marjan weet welke details het verschil maken tussen een goede teamdag en een top ervaring.

RIANNE DE MOS


Rianne begeleidt teams en geeft trainingen, waarbij ze alle ruimte maakt voor dat wat op dat moment nodig is om als team een stap verder te komen. Vanuit haar achtergrond als trainer, facilitator en HR manager, kent ze teams, organisaties en alles wat er bij komt kijken door en door. Rianne durft te zeggen waar het op staat op zo’n manier dat je ook in de spiegel durft te kijken. Een energieke vakvrouw met een helder verhaal.