Ga je mee? Dan gaan we samen!

Op verschillende én verrassende manieren nemen wij jullie deze dag mee om er 1. Gewoon een heerlijke dag van te maken waar jullie met veel plezier op terugkijken en 2. Voor te zorgen dat jullie mét zin, focus en vertrouwen naar huis gaan.

 

Uiteraard houden wij bij de invulling van de dag rekening met jullie wensen en wat er voor jullie nodig is. Daarom is er altijd een telefonische intake vooraf.

 

Rond 17.00 uur sluiten we dag inhoudelijk af en kunnen jullie ervoor kiezen om naar huis te gaan óf de dag af te sluiten met een heerlijke aangeklede borrel of lekker diner, die wij met veel plezier voor jullie verzorgen.

DÉ WELKOM-TERUG-OP-KANTOOR-DAG


Een dag waarin contact, samenwerken en verbinden centraal staan. Toekomstgericht. Stilstaan bij hoe je als individu het lekkerste werkt en hoe doe je dat als team. Want als alle kwaliteiten benut worden en er is onderling vertrouwen, dan kan je met elkaar veel bereiken en is het heerlijk om aan het werk te zijn. 

 

Op onze locatie in Doorn ontvangen wij jullie graag rond 9.15 uur met lekkers om de dag goed te beginnen. De ochtend staat in het teken van de hernieuwde kennismaking, we staan (kort) stil bij de afgelopen periode en impact daarvan én kijken vooral naar hoe het nú is.

 

Na een heerlijke lunch en wat frisse boslucht duiken we s’middags de toekomst in. Hoe ziet die eruit? Wat is er nodig om te bereiken wat jullie willen? Zowel individueel als met het team.

 

Prijzen


Geen team is hetzelfde. Daarom hebben we graag vooraf contact om een écht passend aanbod te maken. Op basis van je wensen en wat we hebben besproken, maken wij een offerte op maat. Prijzen zijn o.a. afhankelijk van teamgrootte, of er meerdere teams deel willen nemen en overige wensen. Hoe wil je jullie dag afsluiten? Een kopje koffie, aansluitend een (aangeklede) borrel of heerlijk diner? 

Laten we er met elkaar een fantastische dag van maken!

We horen graag van je.


Beschikbare dagen in oktober en november

Wil je liever na november iets plannen, neem dan contact met ons op.

Oktober


Dinsdag 5

Donderdag 7

Vrijdag 8

Maandag 11

Dinsdag 12

Donderdag 14

Vrijdag 15

Maandag 18

Maandag 25

Donderdag 28

Vrijdag 29

November


Maandag 1

Dinsdag 2

Donderdag 4

Vrijdag 5

Maandag 8

Dinsdag 9

Donderdag 11

Maandag 15

Dinsdag 16

Donderdag 18

Vrijdag 19

Dinsdag 23

Donderdag 25

Maandag 29

Dinsdag 30